SYYSKUUN TAPAHTUMIA

Home / Ajankohtaista / SYYSKUUN TAPAHTUMIA
SYYSKUUN TAPAHTUMIA

Syyskuussa monenlaista tapahtumaa, tule mukaan!

Lauantaina 11.9 . olemme avoinna klo 10-16, silloin vietetään valtakunnallista Lähiruokapäivää (entinen Osta Tilalta). Lammastilalla pääset kurkistamaan, missä emot karitsoineen mahtaakaan liikkua, vai ovatko päivälevolla lampolan suojassa?

Kaalikeittopadat ovat kuumana, klo 11-15, lammaskaalikeitto 10e/annos tuoreen rieskapalan kanssa. Kahvia ja pikkuleipää tarjolla.

Tuore karitsanlihaerä odottaa pääsyään pataasi hautumaan.

Lampaantalja valikoima on parhaimmillaan, kotoilu syksyn sateissa taljaan käpertyen on varsin mukavaa, kädessä vielä puikoilla aito lampaanvillallanka, josta voit taikoa lähes mitä vaan.

Sunnuntaina 12.9 tapaat meidät Kouvolassa Wanhan ajan käsityömarkkinoilla Kasarminkadulla. Viime vuonna voitimme parhaan kojun palkinnon, kukakohan voittaa tänä vuonna?

 

Lauantaina 18.9 jakaudumme kahteen osaan. Harri osallistuu karitsanlihojen, taljojen ja villalankojen kanssa Jumalniemen kauppakeskuksen Lähiruokapäivään, jossa Kymenlaakson reko on vahvasti mukana, käyppä kurkistamassa! Anu on Miehikkälän torilla Karjalaisilla markkinoilla, poikkea tunnelmaan!

 

Perjantaina 24.9. Miehikkälässä ja myös Seppälän lammastilalla on valojen ilta. Lammastila on avoinna klo 18-21, tarjolla kahvia ja piparia ja ah, niin ihania villatuotteita ja maukasta karitsanlihaa. Vai tunnetko jo nenässäsi illallisen tuoksun, kun karitsanpotkat sukeltaa leivinuuniin makujuuresten ja punaviinin kera, varaa pöytäsi illalliselle klo 19-21!

 

Välipäivät alkavat täyttyä tilauksista lammasaterialle, elämä jatkuu…