Kokous-ja ateriapalvelut

Home / Kokous-ja ateriapalvelut

Villataivas/karitsabaari

Karitsabaari huokuu rauhoittavaa tunnelmaa. Istu hetkeksi ja anna itsesi hengähtää arjen kiireistä,- mikä kiire tässä valmiissa maailmassa-. Ravintolatilaa ympäröi eri luonnonväreissä olevat suomenlampaan taljat, penkeillä taljat lämmittävät istujaa. Tila on väljä ja turvavälit on helppo maltilla säilyttää. Talviaikaan pönttöuunissa hehkuu elävä tuli. Rauhoittuen ja nauttien aidoista mauista saat ehkä arkeesi taas virtaa ja tunnemuistin pysähtymisen tärkeydestä aistit avoimina.

Lammasaterioiden tarjoilu syntyy tilanväen käsissä. Tuvan leivinuuni hauduttaa lihat ja laatikot. Tuore rieska pyöräytetään aamun varhaisina tunteina. Juurekset tulevat lähitilalta, marjat lähimetsistä, liha tietysti omalta tilalta. Aitoja makuja ilman keinotekoisia makuaineita tai eineksiä. Itse tehdyltä se saa maistuakkin.

 

Katso lisää ATERIAVAIHTOEHDOISTA

(Kaudenmukaiset muutokset lisukkeissa mahdollisia)

Tilassa toimii myös tilapuoti, jossa on tarjolla karitsanlihaa tuoreena vähintään kuukausittain, pakasteena, sekä kausittain vaihtuvat herkulliset lammasjalosteet. Puodissa myös laaja kattaus tuotteitamme lampaasta, mm lampaantaljat, villalangat, neuleet-ja huovutetut tuotteet. Kaikki värjäämättömiä.

Kokouskäyttöön on varattu 52" näyttö HDMI-liitännällä.

Kysy tarjous!

Järjestämme lähes kuukausittain julkisia lammasateriatapahtumia, jossa pääset osallistumaan aterioille pienemmällä porukalla